Delikatesskncke_1 Delikatesskncke_2

Rättviksbagarn är sedan tidigare ett traditionellt leveransbageri. Det innebär att man bakar matbröd, kaffebröd och konditorivaror såsom tårtor och bakelser. Företaget har nu uppdaterat och skapat en ny profil för företaget. Man har utvecklat nya förpackningar och ny design för sina produkter. Man jobbar aktivt med produktutveckling.

Rättviksbagarn har som en följd av produktutvecklingen lanserat en ny produkt, ett krispigt och riktigt gott Delikatessknäcke. Med lanseringen så kliver bageriet in i och för dem ett helt nytt spännande branschsegment. ”Det här är ett sätt att anpassa bageriet för framtiden” säger Peter Börjesson, ägare till bageriet.

Delikatessknäcket säljs i en 400g:s förpackning. Brödet är bakat på naturliga råvaror, kryddat med tomat och örter, vilket ger en riktigt härlig och god smakupplevelse. Fungerar utmärkt till såväl ostbrickan som pastarätten eller helt enkelt med en god ost till frukost eller eftermiddagskaffet.

Ett riktigt gott nytt knäckebröd! Prova och köp brödet nästa gång du handlar, det här är en nyhet som du måste prova. Försäljning och markandsföring sker genom Färskvarukompaniet Börjesson & Nordman AB i Hedemora.